Υποτροφίες για σπουδές σε Γαλλία και Ισπανία

Όλες οι λεπτομέρειες

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν σπουδές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου το χειμερινό εξάμηνο του 2022-2023, σε Πανεπιστήμια της Γαλλίας καθώς και την προκηρύξη χορήγησης τριών κρατικών υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές, για σπουδές επιπέδου Μάστερ, διάρκειας δύο ετών, στο Ευρωμεσογειακό Πανεπιστήμιο της Φες, στο Μαρόκο

Πιο συγκεκριμένα, ενημερώνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που θα αρχίσουν σπουδές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου το χειμερινό εξάμηνο του 2022-2023, σε Πανεπιστήμια της Γαλλίας και μόνο, ότι οι σχετικές αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα σχετικά έγγραφα μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν: (α) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], (β) μέσω ταχυδρομείου ή (γ) μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς από τις 27 Ιουνίου 2022 μέχρι και τις 13 Ιουλίου 2022, ώρα 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22456433.  

Επίσης το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου προκηρύσσει τη χορήγηση τριών κρατικών υποτροφιών σε Κύπριους φοιτητές, για σπουδές επιπέδου Μάστερ, διάρκειας δύο ετών, στο Ευρωμεσογειακό Πανεπιστήμιο της Φες, στο Μαρόκο (Euromed University of Fes, Morocco).    

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 1/2022-23/EUROMED FES/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμπλήρωση της αίτησης) και τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ: 1/2021-22/EUROMED FES/ΑΙΤΗΣΗ από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς μέχρι 11 Ιουλίου 2022. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 27 Ιουνίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 22 456433.

 
24990