Ζέτα: Από ανθρώπινο δυναμικό εξαρτάται η αντιμετώπιση προκλήσεων

Τι δήλωσε η Υπ. Εργασίας στην τελετή αποφοίτησης MIM

Από το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει η Κύπρος, δήλωσε απόψε η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, στην τελετή αποφοίτησης του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<
 
Τα πτυχία απονεμήθηκαν σε στελέχη του ιδιωτικού, του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημόσια Διοίκηση του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης, καθώς και σε νέους πτυχιούχους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το Πρόγραμμα Master in Business Administration.
 
Στον χαιρετισμό της, το οποίο ανέγνωσε εκ μέρους της ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Χρίστος Μαληκκίδης, η κ. Αιμιλιανίδου συνεχάρη τους απόφοιτους, σημειώνοντας ότι η απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι «η επιβράβευση της προσπάθειάς σας, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αφού χρειάστηκε προσπάθεια, πείσμα και θέληση εκ μέρους σας, ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των σπουδών σας και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής σας».
 
«Είμαι βέβαιη ότι η γνώση που αποκτήσατε μέσα από την παρακολούθηση του προγράμματος θα αποτελέσει ανεκτίμητο εφόδιο για την παραπέρα επαγγελματική ανέλιξη σας. Από εσάς, το πραγματικά εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ο τόπος μας», επεσήμανε.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<
 
Όπως ανέφερε, το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί την πρώτη επιχειρηματική σχολή της Κύπρου με εμπειρία πολλών χρόνων στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Ινστιτούτο λειτουργούσε και λειτουργεί ως φορέας διαμόρφωσης και ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών, παρέχοντας τους γνώσεις, και επενεργώντας ως καταλύτης για την καλλιέργεια και ανάπτυξη επαγγελματικών διευθυντικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων για στρατηγική σκέψη, κατανόηση της πολυπλοκότητας και των ιδιαιτεροτήτων της σύγχρονης οικονομίας και των αναγκών της σημερινής επιχείρησης.

(ΚΥΠΕ)

 
11178
Thumbnail