13 πτήσεις φθάνουν την Κυριακή (21/6) στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Θα μεταφέρουν επιβάτες από Σόφια, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Βιέννη

Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα της β φάσης ανοίγματος των αεροδρομίων στην Κύπρο, με τον αριθμό των πτήσεων να αυξάνεται από μέρα σε μέρα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Hermes Airports τόσο οι αφίξεις όσο και οι αναχωρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (20/6) ομαλά με το προσωπικό να τηρεί όλα τα μέτρα μη εξάπλωσης του κορωνοϊού και τους επιβάτες να συμμορφώνονται πλήρως.
 
Σήμερα (21/6) στο αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να φτάσουν 13 πτήσεις από Σόφια, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Βιέννη.

>>> Διαβάστε ακόμη: Πετάς; Πόση ώρα πριν να είσαι αεροδρόμιο; Όλες οι πληροφορίες <<<
 
Επίσης είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν 12 πτήσεις για Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισραήλ και Αυστρία.
 
Η Hermes Airports υπενθυμίζει το κοινό πως στους χώρους των αεροδρομίων επιτρέπεται να εισέλθουν αυστηρά μόνο όσοι θα ταξιδέψουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες που αφικνούνται στην Κύπρο από χώρες της Κατηγορίας Α' δεν απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εργαστηριακού ελέγχου. 

Για επιβάτες προερχόμενους από τις χώρες της Κατηγορίας Β, απαιτείται η διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου από αναγνωρισμένο εργαστήριο κατά τις τελευταίες τουλάχιστον 72 ώρες προς της αναχώρησής τους, που να αποδεικνύει αρνητικό PCR για COVID-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

 
17375
Thumbnail