Αβέρωφ: Σημαντικά τα νέα στεγαστικά σχέδια για την ύπαιθρο

Χωρίς υπερβολή, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δεν γνωρίζει άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τέτοιο πρόγραμμα στήριξης

Το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Δημοκρατίας, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, τα νέα στεγαστικά σχέδια και επιδόματα

>>> ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΔΩ <<<

Ο κ. Νεοφύτου παρέστη στη σύσκεψη της Στενής στο πλαίσιο της οποίας ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τους Κοινοτάρχες της Περιστερώνας, Σίμου, Λυσού και Στενής της επαρχίας Πάφου, σχετικά με τα μέτρα στήριξης της υπαίθρου (νέα στεγαστικά σχέδια και επιδόματα).
 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους συνεχάρη τον Υπουργό Εσωτερικών και την Κυβέρνηση, σημειώνοντας πως θεωρεί ότι αυτό το σχέδιο στήριξης της υπαίθρου, των νεαρών ζευγαριών για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, αλλά και την επαγγελματική τους στέγη είναι το πιο σημαντικό μέτρο στήριξης των νέων ανθρώπων και της υπαίθρου από την ίδρυση της Δημοκρατίας. 

>>> Διαβάστε ακόμη: Μένεις σε απομακρυσμένες ή ορεινές περιοχές; Δικαιούσαι επίδομα <<<

Πρόσθεσε ότι, χωρίς υπερβολή δεν γνωρίζει άλλη ευρωπαϊκή χώρα με τέτοιο πρόγραμμα στήριξης

Είναι, είπε, «η ευκαιρία φίλοι κοινοτάρχες αλλά και νέοι άνθρωποι της περιοχής για την επιστροφή των ανθρώπων στην ύπαιθρο», προσθέτοντας πως «κανένα σχέδιο δεν είναι τέλειο».

Είναι όμως πάρα πολύ σημαντικό, όπως είπε, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι με την εφαρμογή του εκεί που χρειάζονται βελτιώσεις, ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής απέδειξε πως ακούει, υπολογίζει, προγραμματίζει και αποφασίζει σωστά. 

>>> Διαβάστε επίσης: Οι 386 κοινότητες που θα πάρεις χρήματα αν χτίσεις σπίτι (ΛΙΣΤΑ) <<<

Επεσήμανε ακόμη «πως τέτοια μέτρα θέλουμε για να στείλουμε θετικά μηνύματα στον κόσμο».

(ΚΥΠΕ)
 

 
24610