Αβέρωφ: Ζητά την παραχώρηση επιπλέον δενδρυλλίων από Τμ. Δασών

Τι αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ – Το κόμμα θα παραχωρήσει και 5.000 δενδρύλλια

Την παραχώρηση επιπρόσθετων δενδρυλλίων σε πολίτες από το Τμήμα Δασών, ζήτησε από τον Υπουργό Γεωργίας και τον Διευθυντή του Τμήματος, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, «σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουμε και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός δωρίζοντας 5.000 δενδρύλλια ώστε να διατεθούν και αυτά προς τους συμπολίτες μας μέσω του Τμήματος Δασών».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ:

«Όπως έγινε γνωστό, η παραχώρηση δενδρυλλίων από το Τμήμα Δασών για φύτευση, έτυχε θερμής ανταπόκρισης με αποτέλεσμα αυτά να εξαντληθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

Χαιρετίζω αυτή την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση εκ μέρους των συμπολιτών μας και θεωρώ πως πρέπει να έχει και συνέχεια. 

Σε επικοινωνία μου με τον Υπουργό Γεωργίας κ. Κώστα Καδή και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου εξέφρασα την άποψη, δεδομένης αυτής της ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να επαναληφθεί και πως η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να παραχωρηθούν εκ νέου δενδρύλλια, ώστε μην μείνει χωρίς δέντρο κανείς συμπολίτης μας που θέλει να φυτέψει ένα δέντρο.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουμε και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός δωρίζοντας 5.000 δενδρύλλια ώστε να διατεθούν και αυτά προς τους συμπολίτες μας μέσω του Τμήματος Δασών. 

Συγχαίρω και τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση αλλά και το Υπουργείο Γεωργίας όπως και το Τμήμα Δασών για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική δουλειά, την οποία διαπίστωσα και κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο φυτώριο της Λευκωσίας».
 

 
24537