Άγριος καβγάς Χάσικου - Χάρη για τα διαβατήρια

Αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώην Υπουργών σχετικά με τις πολιτογραφήσεις με αφορμή την κατάθεση Χάρη Γεωργιάδη

Ρήξη μέσω Twitter για τους δύο πρώην Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών του Αναστασιάδη, Σωκράτη Χάσικο και Χάρη Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα κατέθεσε ο δεύτερος στην Ερευνητική Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

>>> Εξέλιξη: Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, με νέα ανάρτηση του στο Twitter απολογείται εμμέσως πλην σαφώς για την προηγούμενη ανάρτηση - απάντηση στον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως θα προχωρήσει με διαγραφή της, κάτι το οποίο και έπραξε. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Γεωργιάδης στην νέα του ανάρτηση αναφέρει: «Λάθος μου που απάντησα στον Χάσικο. Διαγράφω. Η Επιτροπή θα μπορούσε, βέβαια, να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά για όλες τις εμφανίσεις που έχουν προηγηθεί». 

>>> Διαβάστε επίσης: Νικόλας: Εμφύλιος στον ΔΗΣΥ / Πώς σχολιάζει καβγά Χάσικου - Χάρη <<<

Ο Σωκράτης Χάσικος αρχικά με ανάρτηση του στο Twitter απάντησε στον τέως Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη σχετικά με τον ίδιο, σημειώνοντας σε αυστηρό ύφος πως «Ρε Γεωργιάδη, τούτα τα «εγώ εν Τζίαι» στην επιτροπή για όλα φταίει ο Χασικος ....αλλού. Τον καιρό που το κράτος δεν είχε «μια» και ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και μνημονίου με μοναδικό έσοδο τις πολιτογραφήσεις μην το ξεχνάς. Εγώ αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν»

1

Η απάντηση ήρθε λίγη ώρα αργότερα καθώς ο τέως Υπουργός Οικονομικών, απάντησε στον πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικο, με το ίδιο αυστηρό ύφος σημειώνοντας πως «Ρε Χάσικο επειδή εγώ παρουσιάστηκα σε ανοικτή ακρόαση στην Επιτροπή και δημοσίως ανέλαβα τις ευθύνες μου, ενώ εσύ έκανες μια κλειστή τηλεδιάσκεψη, ζήτα και δώσε τα πρακτικά της δικής σου εμφάνισης στη δημοσιότητα, παρά να κάνεις τον «μάγκα» από το twitter…».

3

Υπενθυμίζεται οτι ο Χάρης Γεωργιάδης χθες ανέφερε μεταξύ άλλων πως το 2017 ο Κωνσταντίνος Πετρίδης διαπίστωσε σοβαρές υστερήσεις στις διαδικασίες του ΥΠΕΣ.

Ερωτηθείς γιατί θεσπίστηκε ο κώδικας δεοντολογίας και το μητρώο παρόχων υπηρεσιών το 2018, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως το καλοκαίρι του 2017, όταν ανέλαβε το ΥΠΕΣ ο Κωνσταντίνος Πετρίδης «πολύ σύντομα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του με ενημέρωσε ότι διαπιστώνει ότι οι διαδικασίες στο Υπουργείο του έχουν σοβαρές υστερήσεις».

>>> Διαβάστε ΕΔΩ όσα κατέθεσε ο Χάρης Γεωργιάδης <<<

 
27498