Αιφνίδια αλλαγή στο Υπουργείο Άμυνας - Αλλάζει Γενικό Διευθυντή

Στο Υπουργείο Άμυνας μετακινείται ο Ανδρέας Λουκά – Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υφ. Ναυτιλίας ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος

Αλλαγές στις Γενικές Διευθύνσεις του Υπουργείου Άμυνας και του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, φέρνει η αποχώρηση του μέχρι πρότινος Γενικού Διευθυντή του ΥΠΑΜ, Γιώργου Γεωργίου, με πρόωρη αφυπηρέτηση.

Όπως πληροφορείται η Brief, μετά την αποχώρηση του κ. Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής στο Υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Ανδρέας Λουκά, ενώ στο Υφ. Ναυτιλίας χρέη Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή μέχρι και την πλήρωση της θέσης θα εκτελεί ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ).

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Η απόφαση για την μετακίνηση του κ. Λουκά από το Ναυτιλίας στο Υπ. Άμυνας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάρθηκε κατά τη χθεσινή (3/9) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες μας ο κ. Λουκά είχε χθες και άτυπες συναντήσεις στο ΥΠΑΜ ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία ενημέρωσης για τα θέματα του Υπουργείου Άμυνας πριν την αποχώρησή του.
 

 
26132
Thumbnail