ΑΚΕΛ: Δεν νιώθουμε καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ

Σφοδρή απάντηση του ΑΚΕΛ στον ΔΗΣΥ

Δεν νιώθουμε καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ, οι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ με συνέπεια υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση επανένωσης στη συμφωνημένη βάση της ΔΔΟ, είπε σε απάντηση του προς τον ΔΗΣΥ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

>>> Διαβάστε επίσης: Σοφοκλέους για «Κυβέρνηση Νότου»:«Οργανωμένη στρατηγική από ΑΚΕΛ» <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Δεν ξέρουμε τι είναι πιο θλιβερό: ότι ο ΔΗΣΥ σιωπούσε και κάλυπτε τον Πρόεδρο όταν ο Ν. Αναστασιάδης ερωτοτροπούσε με τη λύση δύο κρατών ή ότι οι αυτόκλητοι εκσυγχρονιστές – ευρωπαϊστές στον ΔΗΣΥ επιδίδονται σε φτηνό πατριωτισμό προς άγραν ψήφων;

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι, όταν ο ΔΗΣΥ -μαζί και οι λεγόμενοι εκσυγχρονιστές του- σιωπούσαν ενώπιον της καταστροφικής πορείας Αναστασιάδη προς τη διχοτόμηση, το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε για τους κινδύνους έστω κι αν τότε πάλι λοιδορούνταν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το κόμμα της Δεξιάς.

Δεν νιώθουμε καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ με συνέπεια υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση επανένωσης στη συμφωνημένη βάση της ΔΔΟ. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η θέση του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό είναι μια και δεν διαφοροποιείται για να ικανοποιήσει διαφορετικά ακροατήρια, όπως κάνει ο ΔΗΣΥ.