ΑΚΕΛ: Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ο Πρόεδρος να προβληματιστεί

Απαντά στον Βίκτωρα Παπαδόπουλο το ΑΚΕΛ

Διερωτάται ο κ. Παπαδόπουλος «τι ακριβώς ζητά από τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ». Η απορία του μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα. Ας αναζητήσει σε ποια συρτάρια στο Προεδρικο καταχωνιάστηκε η πρόταση για επανέναρξη των συνομιλιών που παρέδωσε το ΑΚΕΛ στον κ. Αναστασιάδη πριν από 4 μήνες και ας τη διαβάσει, είπε σε απάντηση της στις  δηλώσεις  του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλο, η Μαρίνα Σάββα Μέλος του ΑΚΕΛ.

>>> Διαβάστε επίσης: Βίκτωρας: Τι ακριβώς ζητά από τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ; <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντά σε αυτά που θα ήθελε να ακούσει και όχι σε αυτά που το ΑΚΕΛ λέει.

Διερωτάται ο κ. Παπαδόπουλος «τι ακριβώς ζητά από τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ». Η απορία του μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα. Ας αναζητήσει σε ποια συρτάρια στο Προεδρικο καταχωνιάστηκε η πρόταση για επανέναρξη των συνομιλιών που παρέδωσε το ΑΚΕΛ στον κ. Αναστασιάδη πριν από 4 μήνες και ας τη διαβάσει.

Δεν φτάνει που ο κ. Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ δεν έχουν ούτε όραμα ούτε πρόταση για την επανένωση της Κύπρου, δεν μπαίνουν στο κόπο να συζητήσουν και προτάσεις που το ΑΚΕΛ ετοίμασε θέλοντας να συμβάλει εποικοδομητικά στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών.

Η στάση του κ. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ στο Κυπριακό τα τελευταία χρόνια γεννά ασήκωτες ευθύνες τις οποίες θα πληρώσει ο τόπος και ο λαός.

Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ο Πρόεδρος να προβληματιστεί.

 
25690