ΑΚΕΛ για διορισμό Αγγελίδη, Σαββίδη-Ο ρόλος της Νομικής Υπηρεσίας

Το μήνυμα του ΑΚΕΛ προς τους Σαββίδη και Αγγελίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ, για το διορισμό Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, μέσα από την οποία συνχαίρει τους Σαββίδη και Αγγελίδη για τα νέα τους αξιώματα, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Νομική Υπηρεσία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το ΑΚΕΛ εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο Γενικό Εισαγγελέα και στο νέο Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα στο ομολογουμένως δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Με αφορμή το διορισμό των κ.κ. Σαββίδη και Αγγελίδη εκφράζουμε την ετοιμότητα μας για συνεργασία και όπως ισχύει σε κάθε περίπτωση θα τους κρίνουμε από το έργο τους.

>>>Διαβάστε ακόμη: Νέος Γεν. Εισαγγελέας ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Σαββίδης<<<

Είναι σταθερή η θέση μας ότι οι ανεξάρτητοι θεσμοί έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στην κυπριακή πολιτεία.

Ιδιαίτερα η Νομική Υπηρεσία, η οποία έχει καθοριστικό ρόλο να διαδραματίσει στην προσπάθεια αναστήλωσης των θεσμών και προάσπισης του Κράτους Δικαίου στην Κύπρο.

Επιπλέον, με αφορμή το διορισμό του κ. Παπαθεοδώρου στη θέση του Αρχηγού Αστυνομίας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του. Αν και πρόκειται για προδιαγεγραμμένο διορισμό, θα κρίνουμε αντικειμενικά και αμερόληπτα τον κ. Παπαθεοδώρου, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για συνέχιση της προσπάθειας για εξυγίανση του Αστυνομικού Σώματος, βελτίωση της αποτελεσματικότητας και επιβολή του νόμου ισότιμα και αμερόληπτα.

 
14407
Thumbnail