ΑΚΕΛ: Οι εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του «δεσμεύομαι»

Όσα αναφέρει ο Γιώργος Κουκουμά

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε το ΑΚΕΛ για τις εκατό εξαγγελίες Αβέρωφ Νεοφύτου τις οποίες παρουσίασε χθες με την ευκαιρία συμπλήρωσης 46 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο κ. Κουκουμάς, όλη η Κύπρος θυμάται ότι οι απερχόμενοι κυβερνώντες δεσμεύονταν το 2013 ότι δεν θα δεχθούν κούρεμα καταθέσεων και μετά τις εκλογές το πρότειναν και το επέβαλαν προσθέτωντας ότι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Οι εκατό εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του «δεσμεύομαι».

Όλη η Κύπρος θυμάται ότι οι απερχόμενοι κυβερνώντες δεσμεύονταν το 2013 ότι δεν θα δεχθούν κούρεμα καταθέσεων και μετά τις εκλογές το πρότειναν και το επέβαλαν. Διακήρυσσαν το 2018 ότι σώζουν το Συνεργατισμό και μετά τις εκλογές τον έκλεισαν για εξυπηρετήσουν τις ιδιωτικές τράπεζες. Τώρα, ορκίζονται ότι βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν την Κύπρο στη νέα εποχή. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει. 

Σχεδόν δέκα χρόνια είναι στην κυβέρνηση ο Αβέρωφ Νεοφύτου όπως και ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Δέκα χρόνια Συναγερμού. Δέκα χρόνια εξυπηρετήσεων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Δέκα χρόνια διαφθοράς. Δέκα χρόνια αλαζονείας. 

Όλα βοούν: Αλλαγή. Προοδευτική αλλαγή!»

 
27501