ΑΚΕΛ: Στέλνει στη Βουλή το θέμα συρματοπλεγμάτων Ακακίου

Αντιπροσωπεία με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ πήγε επί τόπου

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Στέφανο Στεφάνου είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομάδας Πρωτοβουλίας ενάντια στην τοποθέτηση των συρματοπλεγμάτων στην περιφέρεια Ακακίου.

Από μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας τέθηκε έντονα το πολιτικό ζήτημα που προκύπτει και τα λανθασμένα μηνύματα που εκπέμπονται από την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων στην περιοχή με πρόσχημα την δήθεν αναχαίτηση της ροής μεταναστών από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.  Έντονα τέθηκαν και τα προβλήματα που δημιουργούνται για την αγροτική ανάπτυξη, την ασφάλεια, την προσβασιμότητα των κατοίκων και πολλά άλλα προβλήματα που προκάλεσε η ετσιθελική και μονομερής απόφαση της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ.

Το ΑΚΕΛ συμμερίζεται τις ανησυχίες και στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής απαιτώντας την άμεση αφαίρεση των συρματοπλεγμάτων. Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε την ομάδα πρωτοβουλίας ότι με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής θα τεθεί το θέμα στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής ώστε να καλεστούν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί φορείς αλλά και οι επηρεαζόμενοι να τοποθετηθούν και να συζητήσουν την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν.

 
27318