ΑΚΕΛ: Στο Προεδρικό όσοι πιστεύουμε ότι η Κύπρος αξίζει καλύτερα

Ο εξευτελισμός της Κύπρου δεν έχει τελειωμό, λέει το κόμμα

Όσες και όσοι πιστεύουμε ότι η Κύπρος αξίζει καλύτερα, αύριο το πρωί θα είμαστε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, είπε σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς.

Αυτούσια η δήλωση του κ. Κουκουμά:

Ο εξευτελισμός της Κύπρου δεν έχει τελειωμό. Σήμερα, στον Τύπο παρουσιάζονται ντοκουμέντα για άλλο σκάνδαλο που αφορά τον κ. Αναστασιάδη και το συνονόματο δικηγορικό γραφείο. Δικηγόροι του γραφείου Νίκος Αναστασιάδης, με παραπλανητικά στοιχεία, εκπροσωπούσαν τη Ryan Air σε διαπραγμάτευση με το κράτος για την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών.

Συμπέθεροι. Συνέταιροι. Ημέτεροι. Θυγατέρες και γαμπροί. Οι μεγιστάνες φίλοι του, ο Σαουδάραβας και τώρα ο Λεμπέντεφ. Τα διαβατήρια και τα Pandora Papers. Τα τζετ και η Ryan Air. Αυτά είναι τα έργα της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου. Και το πιο εξοργιστικό από όλα είναι ότι επιμένουν ότι είναι άμωμοι και αμόλυντοι, επιβεβαιώνοντας πόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Όλα συγκλίνουν σε μια ηχηρή εντολή της κοινωνίας. Δεν πάει άλλο.

Αυτή όμως η  οργή πρέπει να γίνει φωνή και δράση για μια άλλη καλύτερη Κύπρο.

Αύριο το πρωί, όσες και όσοι πιστεύουμε ότι η Κύπρος αξίζει καλύτερα, θα είμαστε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο για να διαδηλώσουμε ότι ο τόπος αξίζει και χρειάζεται αλλαγή.

 
27784