ΑΚΕΛ: Ζητά την παραίτηση Νίκου Αναστασιάδη

Από τα πυρά του ΑΚΕΛ δεν γλίτωσε ούτε ο ΔΗΣΥ αφού τον χαρακτηρίζει ως "ντροπή της Κύπρου"

Την παραίτηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ζητά διαμέσου του εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργου Κουκουμά, μετά και το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τα Pandora Papers στο οποίο γίνεται αναφορά και στο όνομα του ΠτΔ.

Μάλιστα το ΑΚΕΛ εξαπολύει πυρά και στον Δημοκρατικό Συναγερμό, χαρακτηρίζοντας τον ως "η ντροπή της χώρας".

Παράλληλα, το ΑΚΕΛ κάνει αναφορά στους ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ οι οποίοι όπως αναφέρει απομονώθηκαν, εξευτελιστικάn κατά το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Η ονομαστική αναφορά στον κ. Αναστασιάδη από το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ήρθε να προστεθεί σε όλες τις υποθέσεις διαπλοκής και σύγκρουσης συμφέροντος που τον βαραίνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ευρώπη βοά. Η κυβέρνηση Συναγερμού αντί να είναι ο υπερασπιστής της χώρας στο εξωτερικό, έγινε η ντροπή της.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου έγιναν συνεργοί στον διασυρμό της χώρας προσπαθώντας μάταια να μπλοκάρουν τη συζήτηση. Οι ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ απομονώθηκαν απόλυτα και εξευτελιστικά χθες, αφού ήταν οι μόνοι, ακόμα και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που αποτόλμησαν να καταψηφίσουν το Ψήφισμα για τα Pandora Papers.

Το ΑΚΕΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για κινητοποίηση της κοινωνίας, των πολιτών και των οργανωμένων συνόλων για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια της χώρας μας και το κράτος δικαίου.»

Δείτε το βίντεο της δήλωσης του Γίωργου Κουκουμά:

 
25696