Αναβαθμίστηκε η Πύλη εμβολιασμού / Πρόσβαση σε 35.000 χρήστες

Πλέον η Πύλη εμβολιασμού έχει δυνατότητα για την ταυτόχρονη πρόσβαση 30.000 - 35.000 χρηστών

Η Πύλη Εμβολιασμού έχει αναβαθμιστεί και έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης 30.000 - 35.000 χρηστών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο προγραμματισμός για το κλείσιμο ραντεβού θα συνεχιστεί με συγκεκριμένες ηλικίες.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ο κ. Κόκκινος, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα, διευκρίνισε ότι τα ζητήματα που αντιμετώπισε η Πύλη οφείλονταν στον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των ταυτόχρονων προσπαθειών, που έγιναν για το κλείσιμο ραντεβού, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί.  Εξήγησε ότι αυτό συνέβη γιατί μπορεί ταυτόχρονα να γίνονταν προσπάθειες από 4 ή 5 διαφορετικά άτομα για να κλειστεί ραντεβού εμβολιασμού για το ίδιο άτομο.
 
Κληθείς να πει αν η Πύλη αναβαθμίστηκε, απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι πλέον έχει δυνατότητα για την ταυτόχρονη πρόσβαση σε αυτή 30.000 - 35.000 χρηστών.

Σημείωσε επίσης ότι ο προγραμματισμός για εμβολιασμό θα συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο που γίνεται τον τελευταίο καιρό, δηλαδή με το άνοιγμα της Πύλης για συγκεκριμένες ηλικίες, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Είπε επίσης ότι γίνονται σκέψεις για περιορισμό του αριθμού των ατόμων που μπορούν να κλείσουν ραντεβού για ένα μόνο άτομο.
 
(ΚΥΠΕ)

 
22199
Thumbnail