Δείτε εδώ τους αναθεωρημένους πίνακες διοριστέων και ειδικούς καταλόγους διορισίμων εκπαιδευτικών

Οι αναβαθμισμένοι πίνακες διοριστέων και δορισίμων εκπαιδευτικών με αναπηρίες, για όλες τις ειδικότητες, ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας. 

Όπως αναφέρεται, οι πίνακες έχουν αναθεωρηθεί μετά από εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν σε σχέση με τους αντίστοιχους πίνακες διοριστέων και τους ειδικούς καταλόγους που είχαν αναρτηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με το άρθρο 28Β(10) των περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Νόμων του 1969 έως (Αρ. 2) του 2019, σήμερα, 30 Ιουνίου 2020, αναρτήθηκαν στο Γραφείο της Επιτροπής (Σύμπλεγμα Νέων Κυβερνητικών Γραφείων, Οδός Μιχαλάκη Καραολή, 1408
Λευκωσία) αναθεωρημένοι πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών και ειδικοί κατάλογοι διοριστέων εκπαιδευτικών με αναπηρίες, κατά ειδικότητα, όπως αυτοί έχουν αναθεωρηθεί μετά από εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν σε σχέση με τους αντίστοιχους πίνακες διοριστέων και τους ειδικούς καταλόγους που είχαν αναρτηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

>>>Διαβάστε ακόμη: Έρχεται ρεκόρ προσλήψεων εκπαιδευτικών στα σχολεία <<<

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΟΡΙΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

 
10736
Thumbnail

Οριστικές αποφάσεις για την Δημαρχία Αγλαντζιάς πήρε σε αποψινή του συνεδρία το Κίνημα Οικολόγων καθώς η Επαρχιακή επιτροπή του κινήματος τάχθηκε υπέρ της καθοδου της Αναπληρώτριας Προέδρου Έφης Ξάνθου.

ad1mobile

Η κυρία Ξάνθου διεκδίκησε τον Δημαρχιακό θώκο και το 2016.

>>> Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει με αυτοτελώς εργαζόμενους και τα νέα σχέδια στήριξης <<<

Μετά και αυτή την εξέλιξη στην κούρσα έχουν ριχθεί μέχρι στιγμής από πλευράς ΔΗΚΟ ο Κώστας Κόρτας από την ΕΔΕΚ η Μαρία Βασιλειάδου και από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου.

ad2mobile

Αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις του ΑΚΕΛ για στήριξη του Κώστα Κόρτα ενώ ο ΔΗΣΥ κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του. 

 

article 1