Αναστασιάδης: Παράσχο είτε τεκμηρίωσε, είτε παραδέξου

«Η ανοχή στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους», τονίζει σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του, κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν σε παραίτηση τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο, τονίζοντας πως «η ανοχή στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους».

Αυτούσια η γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Παρακολουθώ με θλίψη μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου είτε με ψίθυρους είτε μέσα από ψευδή δημοσιεύματα.

Με πλήρη σεβασμό στην ελευθερία των ΜΜΕ αλλά και στην ελευθερία του λόγου απέφυγα στη 40χρονη παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, την όποια άσκηση των νομικών μου δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων του να με κρίνουν ή και να με επικρίνουν.

Η ανοχή, όμως, στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στο τόπο και στον λαό.

Μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα, θα ήθελα να καλέσω τον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης».

 
17465
Thumbnail