Αντίδραση Λεβέντη - Που οφείλεται η αύξηση των κρουσμάτων

Πως σχολιάζει την εισήγηση Δρ. Πέτρου Καραγιάννη για έλεγχο safepass από ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Κύπρο έφερε στην επιφάνεια και τη συζήτηση αύξησης των ελέγχων των safepass.  Το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου 2021 στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ Πέτρος Καραγιάννης τόνισε την ανάγκη ώστε οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων και υποστατικών να έχουν τη δυνατότητα ελέγχων των safepass και να είναι υπόλογοι σε ότι και εάν συμβεί. 

Πώς αντιμετωπίζει αυτό το ενδεχόμενο όμως ο κλάδος των κέντρων αναψυχής; Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης σχολιάζοντας την τοποθέτηση αυτή ανέφερε ότι «ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο για τους επιχειρηματίες να ελέγχουν τα safepass. Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι οι επιχειρηματίες δεν έχουν την πείρα για κάτι τέτοιο και δεν νομιμοποιούνται.

Δείτε επίσης:Θα δουν τον ΠτΔ οι επιδημιολόγοι / Ανησυχία για αύξηση κρουσμάτων

Ερωτηθείς ο κ. Λεβέντης κατα πόσο η λειτουργία των κέντρων αναψυχής οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων ανέφερε ότι «δεν είναι το άνοιγμα των κέντρων που οδήγησε σε αυτή την αύξηση, αλλά ολόκληρης της οικονομίας και ειδικά των Αεροδρομίων».

offsite

 

 

 
25696