Αντιδρούν οι Αστυνομικοί: Ετοιμάζουν επιστολή σε Γιολίτη

«Οι part time δουλειές των αστυνομικών δεν είναι η ουσία των προβλημάτων του Σώματος»

ΓΡΑΦΕΙ Ο 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΚΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η Brief, κλάδος αστυνομικών, προχωρά με επιστολή προς την Υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, με αφορμή τις τελευταίες αποφάσεις του Υπουργικού που αφορούν την ενασχόληση αστυνομικών σε άλλα επαγγέλματα

>>> Διαβάστε επίσης: Πόσοι αστυνομικοί κάνουν και δεύτερη δουλειά / Με τι ασχολούνται <<<

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τελευταίες αποφάσεις του Υπουργικού και οι ανακοινώσεις της Υπουργού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αστυνομικών. 

«Οι part time δουλειές των αστυνομικών και οι φρουρές των πολιτικών δεν είναι η ουσία των προβλημάτων του Σώματος», όπως χαρακτηριστικά μας ειπώθηκε από αρμόδια πηγή. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην επιστολή προς την Υπουργό, ο κλάδος αστυνομικών θα διαμαρτυρηθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Σώμα, μεταξύ αυτών και την μηδαμινή - όπως αναφέρουν – οικονομική βοήθεια και δαπάνες για τις ανάγκες του έμψυχου υλικού της Δύναμης, τις δηλώσεις για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς. Όπως σημειώνεται, επίσης στην επιστολή προς την Υπουργό θα υπάρχει και αναφορά για τα προβλήματα ουσίας τα οποία - όπως αναφέρουν - το Υπουργείο δεν ασχολήθηκε για να επιλύσει, παρά μόνο αυτά που αφορούν την εικόνα της Αστυνομίας. 

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως στην επιστολή δεν αποκλείεται να γίνει λόγος και για ανάγκη δημιουργίας Υφυπουργείου, στο οποίο θα υπάγονται Αστυνομία και Πυροσβεστική

 
27343