Αντωνιάδης: Αναξιόπιστες οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΚΟ στις τοποθετήσεις Κ. Κούσιου για τις κινήσεις της Λευκωσίας για την Αμμόχωστο

Πυρά κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κυριάκου Κούσιου, με αφορμή την γραπτή δήλωση-απάντησή του στις τοποθετήσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, για την Αμμόχωστο, εξαπολύει μέσω Twitter, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης.

>>> Διαβάστε ακόμη: Δεν προλαβαίνει να απαντά ο Κούσιος <<<

Συγκεκριμένα ο κ. Αντωνιάδης κάνοντας retweet θέμα της Brief με την γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, με τίτλο: «Κούσιος: Ο Νικόλας ξέρει πολύ καλά τι κάναμε για Αμμόχωστο», έγραψε: «Μετά την αναληθέστατη δήλωση του ότι ο Πρόεδρος συνάντησε πρώτη φορά τον Σαουδάραβα το 2015, την αποκάλυψη (βίντεο) ότι είχαν συναντηθεί το 2014 και την άρνηση (γινάτι) να ανακαλέσει και να απολογηθεί, ο κ. Κούσιος ‘ξέρει πολύ καλά’ σε ποιό επίπεδο βρίσκεται η αξιοπιστία δηλώσεων του».

Α

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα σήμερα (17/2) ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, εξ αφορμής των τελευταίων εξελίξεων και κινήσεων της Τουρκίας και του κατοχικού καθεστώτος στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου, είχε δηλώσει πως, «προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, είναι ότι μπροστά σ’ αυτές τις απανωτές πρωτοβουλίες από πλευράς της Τουρκίας, που φανερώνουν και τους στόχους και τις επιδιώξεις της, διαπιστώνεται παράλληλα και η κυβερνητική αδράνεια». 

«Η κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ, δεν φαίνεται να έχουν μια αποτρεπτική πολιτική, που να αντιμετωπίζει αυτές τις μεθοδεύσεις», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Απαντώντας στις αναφορές αυτές, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μέσω γραπτής δήλωσής του, αναφέρει ότι, «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ γνωρίζει καλά τις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσωπικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για αποτροπή των τουρκικών σχεδιασμών για εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου».
 

 
21155