Απαντά στον ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ: Ποιούς θέλετε να συγκαλύψετε;

Ο Στεφάνου απαντά στις δηλώσεις Δημητρίου για τον «πρωταγωνιστή» του βίντεο του Al Jazeera

Σε σημερινή (16/10) γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανος Στεφάνου απαντά στις δηλώσεις  του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΣΥ, κ. Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα που προέκυψαν με το βίντεο που διέρρευσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Jazeera  είπε ότι, «Ο πρωταγωνιστής των όσων είδαμε στο βίντεο ήταν βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ».

Απαντώντας λοιπόν στην δήλωση αυτή, ο κ. Στεφάνου ανέφερε ότι «Μόλις προχτες ο ΔΗΣΥ έλεγε κατά λέξη για το ρεπορτάζ του Αλ Τζαζίρα ότι «δεν θα δώσουμε περισσότερη υπόσταση σε μια αμφιβόλου προθέσεων έρευνα και ελπίζουμε αυτό να το αντιληφθεί και να το εφαρμόσει, έστω και τώρα, και το ΑΚΕΛ». Δηλαδή, χωρίς ντροπή, απηύθυνε προσκλητήριο συγκάλυψης. Όπως άλλωστε συγκάλυπτε η κυβέρνηση Αναστασιάδη εδώ και χρόνια όσα αφορούν στη βιομηχανία των χρυσών διαβατηρίων».

>>> Οι εξελίξεις με το βίντεο του Al Jazeera <<<

Το ΑΚΕΛ απαντά, συνέχισε ο κ. Στεφάνου, «εξονυχιστική έρευνα για όλες τις υποθέσεις πολιτογραφήσεων επενδυτών, για τα δικηγορικά γραφεία, τους μεσάζοντες, τους επιχειρηματίες», ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι, «αν νιώθουν άνετοι οι κυβερνώντες και ο ΔΗΣΥ τότε γιατί εμποδίζουν το Γενικό Ελεγκτή να συνεχίσει την έρευνα του για τα χρυσά διαβατήρια; Τι φοβούνται; Ποιους θέλουν να συγκαλύψουν;».

 
20252