Απαντά στον Πελεκάνο για τα διαβατήρια το ΑΚΕΛ

"Θα λήξει όταν καθαρίσει το όνομα της πατρίδας μας"

Απάντηση σε δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου δίνει η Ελένη Μαύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου ΑΚΕΛ, αναφέροντας ότι ενώ ο διεθνής εξευτελισμός της Κύπρου δεν έχει τελειωμό, ενώ η Κομισιόν κρατά ανοιχτή τη διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου για τα «χρυσά διαβατήρια», ενώ τα 2/3 των Κυπρίων φωνάζουν ότι αυξάνεται η διαφθορά στη χώρα μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζητά… αυτοκριτική από όσους ασκούν κριτική στην αδιαφάνεια και τη διαπλοκή.

>>> Διαβάστε επίσης: ΚΕ:Απαντά στο ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ-«Δεν θα επιτρέψουμε νέο τοξικό κλίμα» <<<

Αυτούσια η απάντηση του ΑΚΕΛ:

Ενώ ο διεθνής εξευτελισμός της Κύπρου δεν έχει τελειωμό, ενώ η Κομισιόν κρατά ανοιχτή τη διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου για τα «χρυσά διαβατήρια», ενώ τα 2/3 των Κυπρίων φωνάζουν ότι αυξάνεται η διαφθορά στη χώρα μας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζητά… αυτοκριτική από όσους ασκούν κριτική στην αδιαφάνεια και τη διαπλοκή!

Αναφέρεται σε «τοξικό διάλογο» ο εκπρόσωπος εκείνων που κατηγορούσαν όλους τους άλλους για… μυθεύματα και υπερβολές. Αναφέρεται σε «αδυναμίες και ελλείψεις» ο εκπρόσωπος εκείνων που πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να μην τεθεί κανονιστικό πλαίσιο στο ΚΕΠ. Αναφέρεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε «αποφασιστικότητα αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων» όταν, μέχρι και σήμερα, ο Γενικός Εισαγγελέας συγκαλύπτει ονόματα και καταστάσεις.

Επαναλαμβάνουμε: Δεν είναι η συζήτηση της διαφθοράς που πλήττει τον τόπο και την οικονομία. Είναι η ίδια η διαφθορά. Και η συζήτηση γύρω από τη βιομηχανία «χρυσών διαβατηρίων», την οποία έστησε η κυβέρνηση Αναστασιάδη - ΔΗΣΥ δεν θα λήξει επειδή δεν βολεύει το Προεδρικό και την Πινδάρου.

Θα λήξει όταν καθαρίσει το όνομα της πατρίδας μας. Θα λήξει όταν πείσουμε, εντός και εκτός Κύπρου, ότι μπήκε τέλος στο φαγοπότι απληστίας, αδιαφάνειας και διαπλοκής.

 
25737