Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Πρέσβη Ελλάδας με Πρόεδρο Βουλής

Ο κ. Συλλούρης αποχαιρέτησε σήμερα τον κ. Φωτόπουλο με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Λευκωσία, Ηλία Φωτόπουλο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του και της αναχώρησής του από την Κύπρο.
 
Ανακοινωθέν της Βουλής αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον κ. Φωτόπουλο, για την εξαίρετη συνεργασία τους όλα τα χρόνια της παρουσίας του στην Κύπρο, καθώς και για τη σημαντική συμβολή του στην προώθηση των τριμερών συνεργασιών Κύπρου – Ελλάδας με κράτη της ευρύτερης περιοχής.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ BRIEF <<<
 
Ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Συλλούρη για την άψογη συνεργασία, διαβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται με αφοσίωση στους εθνικούς στόχους και τα συμφέροντα του Ελληνισμού.
 
Κατά τη συνάντηση, επαναβεβαιώθηκαν επίσης οι αδελφικοί δεσμοί Κύπρου – Ελλάδας και συζητήθηκε η κατάσταση σε σχέση με τις κλιμακούμενες τουρκικές προκλήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου και στο Αιγαίο. Συλλούρης και Φωτόπουλος σημείωσαν την ανάγκη άμεσης και ενεργότερης εμπλοκής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις προσπάθειες αναχαίτισης των τουρκικών απειλών, ενεργειών και σχεδιασμών.
 
>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<< 

Τέλος, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στη Συρία και την κατάσταση στην περιοχή, όπως διαμορφώνεται μετά την εισβολή της Τουρκίας στη χώρα.
 
(ΚΥΠΕ)

 
27800