Αποποιείται της αμοιβής για συμμετοχή στην Ερευνητική ο Π.Ιωάννου

Ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος αποποιείται της αμοιβής του για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

Ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου ανακοίνωσε ότι αποποιείται της αμοιβής του για τη συμμετοχή του στην Διερευνητική Επιτροπή για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επενδυτών.
 
Σε δήλωσή του ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως πλέον θα επανέρχεται σε θέματα της επιτροπής «προωθώντας τη διαφάνεια για ενημέρωση των φίλων μου», όπως αναφέρει.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
«Μεταξύ άλλων και για σκοπούς προστασίας του θεσμού του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου τον οποίο υπηρετώ, με τρόπο που τον υπηρετώ για επτάμισι συναπτά έτη, δηλώνω απερίφραστα ότι αποποιούμαι πλήρως και οριστικά κάθε αμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρω στην ερευνητική επιτροπή για τα διαβατήρια», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ιωάννου.
 
Προσθέτει πως «συνεχίζω να εργάζομαι στην Επιτροπή με αφοσίωση και ζήλο για την διεκπεραίωση του έργου που μου ανατέθηκε με τον διορισμό μου, επιπροσθέτως της εκτέλεσης των καθηκόντων του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, όπως και στο παρελθόν».
 
«Από τούδε και στο εξής θα επανέρχομαι συχνά για θέματα της Ερευνητικής Επιτροπής, προωθώντας τη διαφάνεια για ενημέρωση των φίλων μου», καταλήγει.
 
(ΚΥΠΕ)

 
27511