Βίκτωρας: Για το ΔΗΚΟ προέχουν συμμαχίες με στόχο τις Προεδρικές

Για την Κυβέρνηση προέχουν τα συμφέροντα του λαού, λέει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

Για το ΔΗΚΟ προέχουν, αντί τα συμφέροντα του λαού, οι συμμαχίες με στόχο τις Προεδρικές Εκλογές, ενώ για την Κυβέρνηση προέχει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το Αύριο της Κύπρου και τα συμφέροντα του κυπριακού λαού, δηλώνει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

>>> Διαβάστε επίσης:  Παπαδόπουλος σε πολίτες: Ζητάμε να μας δώσετε δύναμη <<<

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει πως «το ΔΗΚΟ της συντήρησης του κατεστημένου, πιστό στη γραμμή που ακολούθησε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο για τις Βουλευτικές Εκλογές, δηλαδή στην πολεμική κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας προσωπικά, αλλά και της Κυβέρνησης του, παραμένει στην ίδια γραμμή μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τις Κάλπες».

«Αήθεις προσωπικές επιθέσεις κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης, χωρίς ουσιαστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του λαού, λάσπη και μηδενισμό και άκρατο λαϊκισμό», αναφέρει.

Όπως σημειώνει «τα ίδια συστατικά, που το οδήγησαν στην καταψήφιση του προϋπολογισμού και άλλων νομοσχεδίων υπέρ των επιχειρήσεων, για να ετοιμάσει τον δρόμο της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ».

«Για το ΔΗΚΟ προέχουν, αντί τα συμφέροντα του λαού, οι συμμαχίες με στόχο τις Προεδρικές Εκλογές. Για την Κυβέρνηση προέχει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το Αύριο της Κύπρου και τα συμφέροντα του κυπριακού λαού», καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.

(ΚΥΠΕ)

 
25064