Βίκτωρας: Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν το ΑΚΕΛ

Απάντηση στο ΑΚΕΛ δίνει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας

Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν τον κ. Άντρο Κυπριανού και το ΑΚΕΛ μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τις Βουλευτικές Εκλογές, είπε σε απάντηση του στον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

>>> Διαβάστε επίσης: Άντρος: Ο λαός δεν αντέχει τη διαφθορά και την αλαζονεία <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Προς στιγμή, ακούγοντας τα όσα δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ θα μπορούσε κανείς να νομίσει ότι αναφέρεται στη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ 2008-2013.

Μηδενισμός και στείρα αντιπολίτευση καθοδηγούν τον κ. Άντρο Κυπριανού και το ΑΚΕΛ μέχρι την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τις Βουλευτικές Εκλογές.

Εκείνο που ο κ. Κυπριανού παραδέχεται σήμερα είναι ότι μόνη έγνοια του ΑΚΕΛ για τις Βουλευτικές Εκλογές είναι η σύμπτυξη μετώπου για να αναρριχηθεί στην εξουσία, πρώτα στην Προεδρία της Βουλής, όπως είπε, και μετά στη διακυβέρνηση του τόπου.

Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ωστόσο, ασχολούνται με την επόμενη μέρα της επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας, την ανάκαμψη της οικονομίας και τη θωράκιση της με ένα νέο ανθεκτικό μοντέλο για τις επόμενες γενιές, με μεταρρυθμίσεις προς όφελος του λαού και της χώρας.

Το Σχέδιο, το οποίο ετοιμάστηκε και παρουσιάστηκε, αφορά περίπου 4,5 δισ ευρώ προς όφελος εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Η εφαρμογή του Σχεδίου, ήδη, έχει ξεκινήσει. Αυτό που απαιτείται τώρα είναι να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, ώστε να μπορέσουν να εγκριθούν τα σχετικά νομοσχέδια και όχι το πώς το ΑΚΕΛ θέλει να αναρριχηθεί στην εξουσία, αντιπολιτευόμενο, ουσιαστικά, τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.  

 
25064