Βίκτωρας: O Νικόλας ζήτησε την επίσπευση 700 αιτήσεων διαβατηρίων

Τι απαντά στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου

«Η αμετροέπεια του Προέδρου του ΔΗΚΟ έχει ξεπεράσει κάθε όριο», τονίζει σε σημερινή (24/5) του γραπτή απάντηση ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος,  «ενώ το Γραφείο του διαφήμιζε, μέσω ξένων συνεργατών του, πολιτογραφήσεις έναντι 900 χιλιάδων ευρώ, κατηγορεί την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για διαφθορά λόγω επενδυτικού προγράμματος», προσθέτοντας ότι, «ενώ ζητούσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επίσπευση της εξέτασης 700 αιτήσεων για διαβατήρια, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης από την πανδημία, κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι διέσυρε τη χώρα λόγω του επενδυτικού προγράμματος».

«Ο κυπριακός λαός γνωρίζει, βλέπει και κρίνει», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθεί αυτούσια η γραπτή απάντηση του Βίκτωρα Παπαδόπουλου:
«Η αμετροέπεια του Προέδρου του ΔΗΚΟ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ενώ το Γραφείο του διαφήμιζε, μέσω ξένων συνεργατών του, πολιτογραφήσεις έναντι 900 χιλιάδων ευρώ, κατηγορεί την Κυβέρνηση και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για διαφθορά λόγω επενδυτικού προγράμματος.

Ενώ ζητούσε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επίσπευση της εξέτασης 700 αιτήσεων για διαβατήρια, ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης από την πανδημία, κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι διέσυρε τη χώρα λόγω του επενδυτικού προγράμματος.

Κατηγορεί την Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι τάχα δεν λαμβάνει υπόψη προτάσεις που υποβάλλει, ενώ την ίδια ώρα καταψηφίζει, για να ικανοποιήσει το ΑΚΕΛ και να γίνει αρεστός σε αυτό, το μοναδικό εργαλείο για εφαρμογή οποιασδήποτε πρότασης, δηλαδή τον προϋπολογισμό του κράτους, και καταψηφίζει, επίσης, νομοσχέδια για δανεισμό σε επιχειρήσεις με κρατικές εγγυήσεις.

Ο κυπριακός λαός γνωρίζει, βλέπει και κρίνει.

Η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικεντρώνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης της επόμενης μέρας, ώστε να μπει στην αγορά προς όφελος εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών ποσό ύψους 4,4 δις, και προχωρώντας προς αυτό τον σκοπό με τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η οικονομία, οι πολίτες και η χώρα.

Το κρίσιμο ερώτημα για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο το οποίο δεν απάντησε είναι εάν στη νέα Βουλή, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος θα συμπεριφερθεί υπεύθυνα συντασσόμενος με τα συμφέροντα του λαού ή αν θα ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, αυτόν, δηλαδή, του λαϊκισμού και της άρνησης, συνεργαζόμενο μάλιστα με το ΑΚΕΛ, αντιπολιτευόμενος στην ουσία τα συμφέροντα του κυπριακού λαού.»

 
25064