Βλέπει Αρχηγούς ο Αναστασιάδης για τις Μεταρρυθμίσεις

Συζητήθηκε το Κυπριακό και η εσωτερική διακυβέρνηση

Νέο κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, εγκαινίασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με συνάντηση που είχε με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.
 
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε μετά τη συνάντηση, πως αυτή έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και υπήρξε μια θετική και παραγωγική ανταλλαγή απόψεων. "Συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα, έγινε ενημέρωση για την τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ. Συζητήθηκαν επιμέρους θέματα όπως το ψήφισμα για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επόμενο εξάμηνο, όπως και θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος, όπως η κατάσταση στο ποδόσφαιρο και άλλα", ανέφερε.

>>>Διάβασε ακόμη: ΑΚΕΛ: Τρία σημεία του ψηφίσματος για ΟΥΝΦΙΚΥΠ προκαλούν ανησυχία<<<
 
Σημείωσε ακόμη πως συζητήθηκαν τα θέματα της μεταρρύθμισης και "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιμετώπισε με πολύ θετικό τρόπο τη θέση του κ. Κυπριανού ότι πρέπει να τυγχάνουν προγενέστερης ενημέρωσης, ούτως ώστε να αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις στη Βουλή".

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει σχετικές οδηγίες και επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να υπάρχει  η ενημέρωση των πολιτικών δυνάμεων και το κατά δυνατόν συναίνεση στην αντιμετώπιση ιδιαίτερα θεμάτων που αφορούν τη μεταρρύθμιση και που αφορούν το σύνολο του λαού μας, είπε ο Εκπρόσωπος.

ΚΥΠΕ - Μαρία Κονιώτου

 
27758