Βύρας: Ενημέρωσε τα μέλη του ΕΒΕΛ για τοπικά θέματα

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε τα μέλη του ΕΒΕ Λάρνακας για τοπικά θέματα

Ενημέρωσης για τοπικά θέματα από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρας έτυχαν τα μέλη του ΕΒΕ Λάρνακας.
 
Σε ανακοίνωσή του το ΕΒΕΛ αναφέρει πως ο Δήμαρχος Λάρνακας κατόπιν πρόσκλησης της Επιτροπής Εμπορίου του Επιμελητηρίου και του Προέδρου της Ευάγγελου Μούσκου, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΕΒΕ Λάρνακας, όπου ενημέρωσε τα μέλη του Επιμελητηρίου για τοπικά θέματα.
 
Ο κ. Βύρας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ενιαίο έργο Λιμανιού – Μαρίνας και τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου, τα οποία θεωρεί θεμελιώδη έργα για την ανάπτυξη της Λάρνακας.
 
Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Mall, στα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που προγραμματίζονται στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
 
Ιδιαίτερα ο κ. Βύρας αναφέρθηκε στην προσπάθεια την οποία πρέπει να καταβάλει όλη η πόλη για τη δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα, το οποίο δημιουργήθηκε για το θέμα στο Υπουργείο Παιδείας και στο Πανεπιστήμιο.
 
Αναφέρθηκε, επίσης, στο σημαντικό ενδιαφέρον επενδυτών για αύξηση των τουριστικών κλινών, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και αλλού, γεγονός που προδιαγράφει ανοδική προοπτική για τον τοπικό τουρισμό και απάντησε επίσης σε ερωτήσεις μελών του Επιμελητηρίου.
 
Ο Αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΕΒΕ Λάρνακας Ευάγγελος Μούσκος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λάρνακας για την ενημέρωση, όπως και για τη συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο, ενώ υποσχέθηκε κάθε συνεργασία για την επίτευξη κοινών στόχων.
 
(ΚΥΠΕ)

 
27120