Δαμιανού για Αβέρωφ: Κατρακυλά σε ευτελή επιχειρήματα

«Στη συνείδηση των πολιτών, ακόμα και πολλών ψηφοφόρων τους, καταγράφονται ως η κυβέρνηση της αρπαχτής»

Σε μια περίοδο που οι πολίτες αναμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις την κατάθεση προτάσεων και θέσεων, ο Αβέρωφ Νεοφύτου συνεχίζει να κατρακυλά σε ευτελή επιχειρήματα και κενή συνθηματολογία, σημειώνει ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ  Άριστος Δαμιανού, απαντώστας σε προηγούμενες δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρερει ο κ.Δαμιανού, ο ΔΗΣΥ ζητά την ψήφο των πολιτών λέει για να διαχειριστεί ο ΔΗΣΥ και η κυβέρνηση Αναστασιάδη καλύτερα την οικονομία.

Ο κ. Δαμιανού, συνεχίζει σημειώνοντας, πάλι ξεχνούν ότι κυβερνούν για 8 και πλέον χρόνια. Δεν τους αδικούμε που θέλουν και τους πολίτες να ξεχάσουν. Διότι στη συνείδηση των πολιτών, ακόμα και πολλών ψηφοφόρων τους, καταγράφονται ως η κυβέρνηση της αρπαχτής, των χρυσών διαβατηρίων, της θεσμικής διαπλοκής και της διαφθοράς. Η κυβέρνηση των λίγων, των ημέτερων και των εκλεκτών. Ας μην αγχώνονται λοιπόν για το ΑΚΕΛ. Ας λογοδοτήσουν για τις επιδόσεις τους που παίρνουν απροβίβαστο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για τους πολλούς, με προτάσεις και δράσεις, τόσο στην κοινωνία όσο και στη Βουλή, επεσήμανε.

 
27751