Δεν φορούσε μάσκα, επιτέθηκε σε Αστυνομικούς & συνελήφθη 50χρονος

Ο 50χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου

Στη σύλληψη 50χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησαν χθες (5/9) το απόγευμα μέλη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση επίθεσης εναντίον Αστυνομικού και πρόκλησης ανησυχίας.

Γύρω στις 4 μ.μ. χθες, ο 50χρονος βρισκόταν στο χώρο αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας, χωρίς να φέρει προστατευτική μάσκα προσώπου, όπως ορίζεται από τα διατάγματα για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μέλη της Αστυνομίας, τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να φορέσει μάσκα, με αποτέλεσμα αυτός να αρχίσει να φωνάζει και να προκαλεί ανησυχία, αρνούμενος να το πράξει. Επίσης, φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο Περιεχόμενο <<<

Στη συνέχεια ο 50χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της επίθεσης και της πρόκλησης ανησυχίας, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Ακολούθως, αφού εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο βάσει του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, για μη χρήση προστατευτικής μάσκας, αφέθηκε ελεύθερος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 

 
14408
Thumbnail