ΔΗΚΟ: Δέκα χρόνια μετά τη φονική έκρηξη του Μαρί

«Συμπληρώνονται φέτος δέκα χρόνια μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης»

«Αποτελεί χρέος της πολιτείας να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν εκείνα τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία και να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς εν καιρώ ειρήνης», σημειώνει το Δημοκρατικό Κόμμα σε ανακοίνωση του για την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, της  11ης Ιουλίου του 2011.

Όπως σημειώνεται, συμπληρώνονται φέτος δέκα χρόνια μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί. Με τα ίδια έντονα συναισθήματα οδύνης που σκόρπισε η τραγωδία του μαύρου εκείνου πρωινού της 11ης Ιουλίου του 2011, αποτίουμε φόρο τιμής στους 13 ήρωες που θυσιάστηκαν και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας προς τις οικογένειες τους.

Δεκατρείς λεβέντες, αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ναύτες και πυροσβέστες, παραμένοντας μέχρι τέλους πιστοί στο καθήκον, θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή, αναφέρεται.

Αποτελεί χρέος της πολιτείας, προστίθεται, να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να μην επαναληφθούν εκείνα τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στην ανείπωτη τραγωδία και να μην ξαναθρηνήσουμε νεκρούς εν καιρώ ειρήνης.

Όπως υπογραμμίζεται, το οφείλουμε στις οικογένειες των ηρώων, το οφείλουμε στη θυσία των παλληκαριών, το οφείλουμε σε όλους όσοι υπηρετούν σήμερα την πατρίδα αλλά και στις γενεές που έρχονται.

ΚΥΠΕ

Tags
 
25652