ΔΗΚΟ: Δίνουμε άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών

Οι λύσεις που πρότεινε το ΔΗΚΟ και υλοποιήθηκαν στη Λαϊκή αγορά της Λευκωσίας

«Επανήλθε η ομαλότητα στην Λαϊκή Αγορά Λευκωσίας, ύστερα από την καταλυτική και άμεση παρέμβαση του Δημοκρατικού Κόμματος, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, υπογραμμίζοντας ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα δίνει άμεσες και πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Πριν από μια βδομάδα επισκεφθήκαμε την αγορά και διαπιστώσαμε μετά λύπης μας την αγανάκτηση των παραγωγών, λόγω δραματικής μείωσης του τζίρου τους.  Η σμίκρυνση του χώρου στάθμευσης,  λόγω των μεγάλων αποστάσεων που έπρεπε να τηρούνται μεταξύ των διαδρόμων (λόγω των μέτρων προστασίας), επέφερε τεράστια μείωση στην επισκεψιμότητα.

Ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα των παραγωγών και χωρίς χρονοτριβή καλέσαμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λευκωσίας να επισκεφθούν την αγορά.  Συζητήσαμε μαζί τους, καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις και προγραμματίσαμε λύσεις.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Σήμερα (6/6) , βρεθήκαμε εκ νέου στο πλευρό των παραγωγών μας και με μεγάλη μας ικανοποίηση, διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό είχε επιλυθεί, στην βάση των όσων προτείναμε. Ο χώρος στάθμευσης υπερδιπλασιάστηκε, ενώ έγινε αναδιάταξη των σημείων πώλησης, δημιουργώντας συνθήκες καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών .

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στον πολίτη και θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες για στήριξη των παραγωγών και όλων των ομάδων του πληθυσμού.  Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στις υπηρεσίες του Δήμου Λευκωσίας, για την άμεση ανταπόκριση αλλά και την υλοποίηση πρακτικών λύσεων που από κοινού σχεδιάσαμε.

Η στήριξη της αγροτιάς και των παραγωγών μας, πρέπει να αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για όλους μας.

 
15637
Thumbnail