ΔΗΚΟ: Έχουμε την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση

Η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έπρεπε να απολογηθεί στον κυπριακό λαό σημειώνει ο πρόεδρος ΔΗΚΟ

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, απαντά στις χθεσινές (16/4) δηλώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα, πως ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ παρασιωπούν συνειδητά το γεγονός πως το πόρισμα δεν αφορά μόνο την περίοδο της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, αλλά και την περίοδο της διακυβέρνησης ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ.

>>> Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις και όσα προηγήθηκαν <<<

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως Η Κυβέρνηση ΔΗΣΥ ήξερε πως παρανομούσε και όμως δεν τον ενδιέφερε.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αντί να απολογηθεί η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ στον κυπριακό λαό για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Κυπριακής δημοκρατίας, για ένα σκάνδαλο που έχει κάνει τη χώρα μας ρεζίλι διεθνώς, ζητά και τα ρέστα.
 
Φαίνεται να αγνοεί ο κ. Κούσιος μια σημαντική διαφορά που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Αναστασιάδη.
 
Η Κυβέρνηση ΔΗΣΥ είχε στα χέρια της γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας από τον Ιούλιο του 2015 που τους προειδοποιούσε πως οι πολιτογραφήσεις διευθυντών που δεν πληρούσαν τα κριτήρια και συγγενών επενδυτών ήταν παράνομες.
 
Άρα, όταν ο κ. Αναστασιάδης έπαιρνε δωρεάν το ιδιωτικό τζετ και πήγαινε διακοπές στις Σεϋχέλλες, όταν το Υπουργικό Συμβούλιο εξέδιδε τις πολιτογραφήσεις της Μαρίνας της Αγίας Νάπας για τους συνεργάτες του γαμπρού του και τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης», ήξερε πως παρανομούσε και όμως δεν τον ενδιέφερε.
 
Πλέον επιβεβαιώνεται με το
ενδιάμεσο πόρισμα της επιτροπής Νικολάτου, πως έχουμε την πλέον διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη διακυβέρνηση».

Δείτε το βιντεο:
 

 
21246