ΔΗΚΟ: Ειναι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που παίζει παιχνίδια

Απαντά στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ

Ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων και της κατάρρευσης του Συνεργατισμού αλλά και ο ΔΗΣΥ, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να παραδίδουν μαθήματα πολιτικής υπευθυνότητας, είπε σε απάντηση του στον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τέως Υπ. Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, το Μέλος της Γραμματείας του ΔΗΚΟ και Υποψήφιος Βουλευτής στην Λευκωσία, Χρυσής Παντελίδης.

>>> Διαβάστε επίσης:  Χ. Γεωργιάδης: Η αντιπολίτευση κρατα τις μεταρρυθμίσεις πίσω <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Οικονομικών του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων και της κατάρρευσης του Συνεργατισμού αλλά και ο ΔΗΣΥ, είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να παραδίδουν μαθήματα πολιτικής υπευθυνότητας. Είναι εμφανής η απέλπιδα προσπάθεια του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ και τέως Υπουργού Οικονομικών να αποπροσανατολίσει από τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης ΔΗΣΥ.

Ανεύθυνο είναι μια κυβέρνηση να εγκρίνει παράνομα διαβατήρια και να διασύρει τη χώρα μας διεθνώς.
Ανεύθυνο είναι ο ΔΗΣΥ να μην ενοχλείται που οι κανονισμοί που και ο ίδιος υπερψήφισε παραβιάζονται από την κυβέρνηση.

Ανεύθυνο είναι μια κυβέρνηση να βάζει διαπλεκόμενα προσωπικά συμφέροντα, πάνω από το δημόσιο συμφέρον. Ανεύθυνο είναι να πουλάει κανείς ψεύτικες ελπίδες για ένα βιώσιμο Συνεργατισμό, την ώρα που συνειδητά τον οδηγείς σε κατάρρευση.

Συνεπώς εισηγούμαστε στον κ. Γεωργιάδη να σταματήσει να ρίχνει πέτρες μέσα από το γυάλινο σπίτι στο οποίο ζει.
Ειναι η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ που παίζει πολιτικά, οικονομικά και προσωπικά παιγνίδια, στις πλάτες της κυπριακής κοινωνίας και του φορολογούμενου πολίτη.

Τα πισωγυρίσματα δεν οφείλονται στο ΔΗΚΟ το οποίο αντιστέκεται στις διαπλεκόμενες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης της διαφθοράς. Αυτό που κρατάει πίσω τη χώρα, είναι μια η βαθιά διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη διακυβέρνηση, η διακυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ.

 
27717