ΔΗΚΟ για Πόρισμα: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να κρύβεται

Απαντά στην κυβέρνηση για το ενδιάμεσο πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις το ΔΗΚΟ

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ εξακολουθεί να κρύβεται προσπαθώντας πάση θυσία να κρύψει τις βαρύτατες ευθύνες της για το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων, είπε σε απάντηση του στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ο Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης. 

>>> Διαβάστε επίσης: Κούσιος σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ: Θα λεχθούν πολλά όταν τελειώσει η Έκθεση <<<

Αυτούσια η απάντηση:

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ εξακολουθεί να κρύβεται προσπαθώντας πάση θυσία να κρύψει τις βαρύτατες ευθύνες της για το σκάνδαλο των «χρυσών» διαβατηρίων. Εξακολουθεί να μην σχολιάζει επί της ουσίας τα όσα διαπίστωσε εις βάρος της, η Ερευνητική Επιτροπή Νικολάτου στο ενδιάμεσο πόρισμα, αλλά βρίσκει λόγια για να απαντήσει στην κριτική.

Ακόμη μελετά το ενδιάμεσο πόρισμα για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, όπως προφανώς «μελετά» και τα τελευταία δυο χρόνια το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Υπενθυμίζουμε στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ δεν είναι το θύμα της δυσφήμισης -όπως αυτοπαρουσιάζεται- αλλά ο θύτης, που σε μια οργανωμένη προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου, ρίχνει λάσπη αντί να λογοδοτεί, ως οφείλει, στους πολίτες.

Καλούμε για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση, αντί να κρύβεται,  να δώσει όλα τα αντίγραφα των φακέλων στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

 
27758