ΔΗΚΟ: Οι ενέργειες του ΠτΔ για χρήση τζετ δυσφημίζουν την Κύπρο

«Η ίδια η κυβέρνηση αποκαλύπτει το βάθος της διαπλοκής της υπόθεσης χρήσης ιδιωτικού τζετ ξένου επενδυτή, από τον ΠτΔ»

Η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη ακόμα και να αποκρύψει την σκανδαλώδη συμπεριφορά του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε σχέση με την υπόθεση της χρήσης ιδιωτικού αεροσκάφους, που ανήκει σε πολιτογραφημένο Σαουδάραβα, αναφέρει το Δημοκρατικό Κόμμα σε σημερινή (4/2) του ανακοίνωση.

«Η ίδια η κυβέρνηση αποκαλύπτει το βάθος της διαπλοκής της υπόθεσης της χρήσης ιδιωτικού αεροσκάφους ξένου επενδυτή, από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη»

Σύμφωνα με το ΔΗΚΟ, τα ψευδή στοιχεία, που έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε γραπτή δήλωση, του σε σχέση με το χρόνο γνωριμίας του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Σαουδάραβα επενδυτή, ενώ υπάρχει βίντεο, που διαψεύδει τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, αποτελούν αποκάλυψη του βάθους της διαπλοκής.

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Το Δημοκρατικό Κόμμα τονίζει ότι η υπόθεση δεν μπορεί να καθαρίσει και να αρχειοθετηθεί με τα υπόλοιπα σκάνδαλα, με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρξε διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Οι ενέργειες του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δυσφημίζουν την Κύπρο και επιτείνουν την απαξίωση των πολιτών προς την πολιτική και το θέμα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, καταλήγει.

 
17370
Thumbnail