ΔΗΚΟ: Υπό αντίξοες συνθήκες η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά χωρίς να είναι όλα έτοιμα, τόνισε το ΔΗΚΟ

Σε σημερινή (14/9) ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ σχετικά με την έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς ανέφερε πως, «μια νέα, ιδιαίτερη σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα, υπό πρωτόγνωρες συνθήκες για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς».

Ως Δημοκρατικό Κόμμα, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ευχόμαστε σε όλες και όλους μια καλή αρχή. Με σύνεση, σοβαρότητα και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων». 

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την πλήρη κατανόηση μας, τόσο στους εκπαιδευτικούς, όσο και στους γονείς, μαθήτριες και μαθητές, που – δικαιολογημένα - νιώθουν ανασφάλεια, εξαιτίας της προχειρότητας με την οποία το Υπουργείο Παιδείας διαχειρίστηκε την όλη προετοιμασία», τόνισε το ΔΗΚΟ.

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως, «παρά την ύπαρξη μεγάλου χρόνου προετοιμασίας, η νέα σχολική χρονιά ξεκινά «χωρίς να είναι όλα έτοιμα», αντίθετα με τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Παιδείας».

«Γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων θα ξεπεράσουν για ακόμα μία φορά τον εαυτό τους, ακόμη και στις ιδιαιτέρως αντίξοες σημερινές συνθήκες, προκειμένου να παρέχουν στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

 
27508