Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου και Βουλευτή κ. Δημήτρη Δημητρίου για διάσκεψη ΓΓ ΑΚΕΛ.

Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρης Δημητρίου με δήλωση του αναφορικά με την διάσκεψη του ΓΓ του ΑΚΕΛ μιλά για 1980 λέξεις κακόπιστης κριτικής από το ΑΚΕΛ. Τονίζει ότι και η σημερινή διάσκεψη του ΓΓ του ΑΚΕΛ κινήθηκε στο γνώριμο δρόμο της μηδενιστικής λογικής του τελευταίου διαστήματος εκ μέρους του κόμματος της Αριστεράς. 

Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο κ. Δημητρίου αναφέρει ότι, ο κ. Κυπριανού χρειάστηκε 1980 καταμετρημένες λέξεις για μας πει ότι δεν βρίσκει τίποτα θετικό πουθενά όσο αφορά τις κυβερνητικές πολιτικές, σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα και ήγειρε την ίδια ώρα ερωτήματα εντυπωσιασμού που δεν έχουν απάντηση και ότι από το κυπριακό και τη λανθασμένη οπτική του συμψηφισμού ως την οικονομία και την ανάπτυξη, ο κ. Κυπριανού δεν βρήκε τίποτα θετικό να πει.

>>>Διαβάστε επίσης - Επαναδιεκδικεί την θέση του ΓΓ ΑΚΕΛ ο Α. Κυπριανού<<<

Σημειώνει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ότι, ευτυχώς για όλους μας, τα όσα θετικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, τα προσπορίζεται η κυπριακή κοινωνία και που έχει μνήμη και θυμάται που ήταν τα χρόνια της κρίσης  και που σήμερα, ξεπερνώντας τον αρνητισμό του ΑΚΕΛ, μάλιστα χωρίς πανηγύρια από κανέναν. Ούτε από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, ακριβώς γιατί είμαστε στη μέση του δρόμου.
 
Τέλος ως προς το κυπριακό, κανείς δεν έχει την πατρότητα των προθέσεων λέει ο κ. Δημητρίου και συμπληρώνει ότι για τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, η επίλυση του κυπριακού είναι στόχος αταλάντευτος. Ας εφαρμόσουν άλλοι τη σοβαρότητα την οποία επικαλούνται, εγκαταλείποντας πλέον το σκοπό της αποκόμισης κομματικού οφέλους μέσω της μηδενιστικής κριτικής σε όλα τα ζητήματα.

 
10721
Thumbnail

Την θέση ότι, «η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ, έχει οδηγήσει ξανά την Κυπριακή Δημοκρατία προ των πυλών δικαστικής διαδικασίας εναντίον της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αυτή τη φορά, για τα ‘ανοιχτά εισιτήρια’, τα γνωστά ως κουπόνια», εξέφρασε το μέλος της Γραμματείας του ΔΗΚΟ, Γιώργος Σολωμού.

ad1mobile

Όπως είπε, «για ακόμη μια φορά, η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ φαίνεται να έχει επιδείξει ασύγγνωστη προχειρότητα και ερασιτεχνισμό καθώς η Κομισιόν έχει ξεκινήσει διαδικασία παράβασης, εις βάρος της Κύπρου, γιατί δεν έχει υποστηρίξει τα δικαιώματα των καταναλωτών σχετικά με την πλήρη αποζημίωση από την ακύρωση των αεροπορικών εισιτηρίων».

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

ad2mobile

Προφανώς, τόνισε, η κυβέρνηση έχει αγνοήσει και την ειδική σύσταση της Επιτροπής, ημερομηνίας 13ης Μαΐου 2020 για τα κουπόνια, αφού δεν έχει φροντίσει ώστε οι εθνικοί κανόνες για τα οργανωμένα ταξίδια να συνάδουν με την σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

«Ως Δημοκρατικό Κόμμα καλούμε την κυβέρνηση, να προχωρήσει εντός του χρονοδιαγράμματος των 2 μηνών που θέτει η Κομισιόν, σε συμμόρφωση ώστε να αποτρέψει την έναρξη δικαστικής διαδικασίας εναντίον της χώρας μας αλλά και να καταθέσει συγκεκριμένη εισήγηση για τη στήριξη της τουριστικής βιομηχανίας η οποία μένει πλέον πλήρως εκτεθειμένη», καταλήγει.
 

article 1