Δημήτρης προς ΑΚΕΛ : Κάντε υπομονή και διαβάστε τους 100 άξονες

Απαντά στα πυρά του ΑΚΕΛ ο Εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ

Στο ΑΚΕΛ μας συνήθισαν σε ατάκες, συνθήματα και ευφάνταστες ανακοινώσεις αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ σε απάντηση στις αναφορές του εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ,Γιώργου Κουκουμά ότι οι εξαγγελίες Αβέρωφ είναι νέο version του «δεσμεύομαι»

Ο Δημήτρης Δημητρίου συστήνει μεταξύ άλλων υπομονή και σύνεση στο ΑΚΕΛ ενώ παράλληλα τους καλεί να μελετήσουν τους 100 άξονες και τους 8 πυλώνες των προτάσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Οι εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του «δεσμεύομαι»

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΔΗΣΥ 

Στο ΑΚΕΛ μας συνήθισαν σε ατάκες, συνθήματα και ευφάνταστες ανακοινώσεις. 

>>>Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για τις Προεδρικές Εκλογές<<<

Τους συστήνουμε όμως υπομονή και σύνεση. Ας μελετήσουν τους 100 άξονες, τους 8 πυλώνες των προτάσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού και ας έρθουν να συζητήσουμε επί της ουσίας. Με χαρά θα ακούσουμε ουσιαστική κριτική. 

>>>Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι 8 Πυλώνες και οι 100 Άξονες Πολιτικής του Αβέρωφ

Η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ. 

Εμείς συνεχίζουμε. Να καταθέτουμε προτάσεις για την επόμενη μέρα. Να ξεδιπλώνουμε το σχέδιο του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού για το πώς θα εξελίξουμε τις προοπτικές του τόπου και των πολιτών με διασφάλιση της σιγουριάς, της ασφάλειας και της σταθερότητας της κοινωνίας και της χώρας.

 
27501