ΔΗΣΥ: ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ προσποιούνται για τα διαβατήρια

«Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, εφάρμοσε ένα πρόγραμμα με πρακτικές που εκείνοι εφάρμοσαν πρώτοι», σημειώνεται από τον ΔΗΣΥ

O Δημοκρατικός Συναγερμός, σε ανακοίνωση του, σημειώνει πως το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ προσποιούνται πως η έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις δεν τους αφορά. Βγάζουν ανεύθυνα την ουρά τους απ’ έξω χωρίς να λαμβάνουν υπόψη πως η κυβέρνηση Αναστασιάδη, εφάρμοσε ένα πρόγραμμα που εκείνοι εφάρμοσαν πρώτοι και με πρακτικές που εκείνοι εφάρμοσαν πρώτοι. 

Δείτε ακόμη: Άνοιξε νέο μέτωπο το ενδιάμεσο πόρισμα για τα διαβατήρια

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, αναφορικά με το ΔΗΚΟ «κλείνουν τα μάτια στις δεκάδες σελίδες με τα αμαρτήματα στα οποία αναφέρεται το γραφείο Τάσσος Παπαδόπουλος, δεν θέλουν να βλέπουν τα διαβατήρια που δόθηκαν με αντίκρισμα καταθέσεις στις τράπεζες που είχαν ως νομικό σύμβουλο το γραφείο Τασσος Παπαδόπουλος και οι οποίες γίνονταν καπνός μόλις ο «επενδυτής» έπαιρνε το διαβατήριο στο χέρι».
 
 >>>Διαβάστε εδώ όσα έχουν προηγηθεί σχετικά με το ενδιάμεσο πόρισμα<<<

Συγκεκριμένα για το ΑΚΕΛ σημειώνεται πως«αγνοούν πως είναι οι πολιτογραφήσεις που δόθηκαν κατά τη δική τους διακυβέρνηση και η Επιτροπή προτείνει αποστέρηση, είναι τριπλάσιες ποσοστιαία από εκείνες που ακολούθησαν».
 
Τέλος σημειώνεται ότι, «το γεγονός ότι κλείνουν τα μάτια στα οφθαλμοφανή εξηγεί και τον λόγο που δεν ήθελαν τον διορισμό της ανεξάρτητης επιτροπής».

« Εξηγεί», προστίθεται, «και το μένος τους κατά της διαδικασίας κάθαρσης που η κυβέρνηση έχει ενεργοποιήσει χωρίς να λαμβάνει υπόψη ποιος διάπραξε το λάθος και πότε».
 

 
27511