ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ υποβαθμίζει την προκλητική στάση της Τουρκίας

Απάντηση Δημοκρατικού Συναγερμού στο ΑΚΕΛ για περί καθαρού μυαλού

"Η προσπάθεια εκ μέρους όλων των πολιτικών κομμάτων θα έπρεπε να έχει στόχευση προς την Τουρκία και όχι προς το εσωτερικό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", αναφέρει ανακοίνωση  -απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ τονίζοντας ότι "επανειλημμένα, να υποβαθμίζει την προκλητική και παράνομη στάση της Τουρκίας".

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Το βάρος από χειρισμούς ΠτΔ τους οδηγεί σε παραλογισμούς <<<

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Είναι προφανές ότι εκλείπει από το ΑΚΕΛ το καθαρό μυαλό, την ώρα που η προσπάθεια εκ μέρους όλων των πολιτικών κομμάτων θα έπρεπε να έχει στόχευση προς την Τουρκία και όχι προς το εσωτερικό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διότι είναι τουλάχιστον ανεξήγητη η στάση του ΑΚΕΛ, επανειλημμένα, να υποβαθμίζει την προκλητική και παράνομη στάση της Τουρκίας, βάζοντας στον ίδιο παρανομαστή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ειδικότερα μάλιστα ενώπιον του διεθνούς παράγοντα.

Ως εκ τούτου δεν είναι η κυβέρνηση που ψάχνει εχθρούς εντός των τοίχων, αλλά το ΑΚΕΛ που κάνει πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.

Ειδικότερα τώρα που για ακόμη μια φορά και μόλις πρόσφατα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε την πάγια θέση μας στα Ηνωμένα Έθνη για το πλαίσιο λύσης του κυπριακού.

 
25688