ΔΗΣΥ: Έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας»

Πώς σχολιάζει ο ΔΗΣΥ την απόφαση του ΔΗΚΟ για στήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη στις Προεδρικές

Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος επισήμανε πως μετά από σχεδόν 24 ώρες από την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρίου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ».

>>>Δείτε ακόμη: Με Χριστοδουλίδη στις προεδρικές 2023 το ΔΗΚΟ

Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση. Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας».

Επεσήμανε πως είναι καλό που οι πολίτες γνωρίζουν, καθαρά πλέον, τις επιλογές τους:

«Από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη».

Η δήλωση Εκπροσώπου Τύπου κ. Δημήτρη Δημητρίου για προεδρικές εκλογές

 
27710