ΔΗΣΥ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών και με ξεκάθαρο στόχο

«Αυτός είναι ο στόχος, αυτό είναι το πλαίσιο και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε»

Σε σημερινή (22/11) δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κ. Δημήτρης Δημητρίου, σχετικά για το κυπριακό ανέφερε ότι, «από την πλευρά μας επαναλαμβάνουμε και πάλι την ετοιμότητά μας για επανέναρξη των συνομιλιών το συντομότερο από το σημείο που μείναμε στο Κρανς Μοντανά και με ξεκάθαρο στόχο τη λύση πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο όπως ο ίδιος ο Αντόνιο Γκουτέρες το έχει θέσει και στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας όπως προκύπτει από το σύνολο των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών».

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Δημήτρη Δημητρίου: 
«Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, γνωστοποίησε πως η Ειδική Απεσταλμένη Τζέιν Χολ Λουτ άρχισε διαβουλεύσεις και την προετοιμασία μιας νέας διεθνούς διάσκεψης.  

Από την πλευρά μας επαναλαμβάνουμε και πάλι την ετοιμότητά μας για επανέναρξη των συνομιλιών το συντομότερο από το σημείο που μείναμε στο Κρανς Μοντανά και με ξεκάθαρο στόχο. Τη λύση πάνω στο συμφωνημένο πλαίσιο όπως ο ίδιος ο Αντόνιο Γκουτέρες το έχει θέσει και στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας όπως προκύπτει από το σύνολο των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Αυτός είναι ο στόχος, αυτό είναι το πλαίσιο και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε.»
 

 
15639
Thumbnail