ΔΗΣΥ για Άντρο: Δεν θα ακολουθήσουμε την κατηφόρα του ΑΚΕΛ

Για νέο κρεσέντο μηδενισμού κατηγορεί τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ

«Αν ο κ. Κυπριανού θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό να υπονομεύσει την προσπάθεια των πολιτών, τον αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας», τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, σχολιάζοντας σημερινές (9/7) δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού.

Όπως αναφέρει, «σε σημερινή του δημοσιογραφική διάσκεψη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επιδόθηκε εκ νέου σε ένα κρεσέντο μηδενισμού. Από την αντιμετώπιση της πανδημίας, που κατά ομολογία εντός κι εκτός χώρας είναι επιτυχημένη, μέχρι την οικονομία, ο κ. Κυπριανού δεν βρήκε πάλι τίποτα καλό να αποδώσει στην κυβέρνηση», σημειώνει.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<

Ωστόσο η κυβέρνηση, οι πολιτικές δυνάμεις κατά πλειοψηφία και η κοινωνία, υπογραμμίζει ο κ. Δημητρίου, «φέρνουν εις πέρας την αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας τόσο σε υγειονομικό επίπεδο αλλά και ως προς την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων. Γεγονός που κατατάσσει τη χώρα μας ανάμεσα στις πλέον επιτυχημένες στη διαχείριση της πανδημίας», τονίζει περαιτέρω.

«Δεν θα ακολουθήσουμε το ΑΚΕΛ στην κατηφόρα που έχει πάρει. Αν ο κ. Κυπριανού θυμήθηκε μετά από τόσο καιρό να υπονομεύσει την προσπάθεια των πολιτών, τον αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας», καταλήγει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.
 

 
21155