ΔΗΣΥ: Ούτε την επέτειο 28ης Οκτωβρίου δεν σέβεται το ΑΚΕΛ

Τι απαντά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ

«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΔΗΣΥ  σε σημερινή (28/10) ανακοίνωσή του απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, κ. Γίωργος Κουκουμά.

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ, «επιμένουν να εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα για να μαζέψουν κόσμο έξω από το Προεδρικό. Εμείς θα τους επαναλάβουμε με πολλή ταπεινότητα πως το ΑΚΕΛ δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το ηθικό πλεονέκτημα στα ζητήματα της διαφθοράς».

Να υπενθυμίσουμε ότι σε δηλώσεις του νωρίτερα ο Γιώργος Κουκουμά αναφερόμενος στα «χρυσά διαβατήρια» καθώς και στα «Pandora Papers» τόνισε ότι, «η κοινωνία βοά ότι δεν πάει άλλο. Η Κύπρος αξίζει καλύτερα».

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση του ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ:
«Στο ΑΚΕΛ ούτε τη μέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν σέβονται. Επιμένουν να εκδίδουν ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα για να μαζέψουν κόσμο έξω από το Προεδρικό. Εμείς θα τους επαναλάβουμε με πολλή ταπεινότητα πως το ΑΚΕΛ δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ το ηθικό πλεονέκτημα στα ζητήματα της διαφθοράς.

Είναι το κόμμα που ανήγαγε τη θεσμική διαφθορά στους κόλπους του σε επιστήμη, είναι το κόμμα που καταδικάστηκε για τη Δρομολαξιά.

Είναι το κόμμα που αξιοποίησε στο έπακρο τις υπεράκτιες εταιρίες με διασυνδέσεις στη Λατινική Αμερική.

Είναι το κόμμα που επί των ημερών τους γιγαντώθηκε η «επιχειρηματικότητα» των εταιρειών κελύφος, εξού και η διαμαρτυρία τους όταν αποφάσισε η κυβέρνηση το κλείσιμο των λογαριασμών τους το 2018.

Δυστυχώς για την Εζεκία Παπαϊωάννου, όσες ενέργειες και να κάνουν δε μαζεύουν τα ασυμμάζευτα. Και αυτό ας μην το ξεχνούν ποτέ. Γιατί οι πολίτες το θυμούνται.»
 

 
26132
Thumbnail