ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Μάλλον έδειξαν άλλο βίντεο στον Άντρο

«Τους καλούμε να σοβαρευτούν και να φροντίσουν για την εξάλειψη της διαπλοκής πρώτα στο σπίτι τους», τόνισε ο ΔΗΣΥ

Σε σημερινή (19/10) ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ απαντά στο ΑΚΕΛ και συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του Άντρου Κυπριανού, σχετικά με το κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα.  Στις δηλώσεις του, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ είπε, «να ανοίξει τα αυτιά του ο ΔΗΣΥ και να ακούσει τι λένε οι Ευρωπαίοι εταίροι του σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα και για το ποιοι ευθύνονται για τη διαπλοκή και τη διαφθορά».

>>>Διαβάστε επίσης: Το ΑΚΕΛ απαντά στον ΔΗΣΥ<<<

Απαντώντας λοιπόν στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι, «στο ΑΚΕΛ λένε πως είναι ανέκδοτα τα όσα ισχυρίζεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός για την εμπλοκή τους στο βίντεο της ντροπής».

«Μάλλον στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ έδειξαν άλλο βίντεο», τόνισε ο ΔΗΣΥ, ενώ ταυτόχρονα  πρόσθεσε πως, «δεν εξηγείται διαφορετικά το πως προσπερνούν την εμπλοκή του βουλευτή τους, του μέλους της κεντρικής τους επιτροπής σε ρόλο μάλιστα οικοδεσπότη, εγκεφάλου και πρωταγωνιστή στο διεθνή διασυρμό της χώρας με τη διαφθορά και τη διαπλοκή τους».

>>> Όλη η σημερινή πολιτική επικαιρότητα <<<

Τους καλούμε, συνέχισε, «να σοβαρευτούν και να φροντίσουν για την εξάλειψη της διαπλοκής πρώτα στο σπίτι τους, που με στάμπα δικαστηρίου, με ήχο και εικόνα όλοι ξέρουμε και είδαμε. Τα όσα επαναλαμβανόμενα καταγράφονται  με πρωταγωνιστές σε υποθέσεις διαφθοράς στελέχη του ΑΚΕΛ, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να τους προβληματίσουν», τόνισε ο ΔΗΣΥ

«Όση σκόνη και να σηκώσουν στο ΑΚΕΛ τα σκάνδαλα που εμπλέκονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους δεν κρύβονται. Τα είδε και τα άκουσε όλος ο κόσμος, στην Κύπρο και διεθνώς  - δυστυχώς!», τόνισε ο ΔΗΣΥ.

«Εμείς, θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα. Όπως πράξαμε την Παρασκευή με το να επιλέξουμε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, τον  κ. Αδαμου, ως Πρόεδρο της Βουλής. Αυτή την ώρα, η σύνεση και η συνεννόηση είναι απαραίτητα συστατικά. Αν στο ΑΚΕΛ δεν το καταλαβαίνουν, το θέμα είναι δικό τους», καταλήγει ο ΔΗΣΥ.
 

 
26085