ΔΗΣΥ σε ΔΗΚΟ για Κυπριακό: Γιατί δεν ρωτάτε τα ίδια και το ΑΚΕΛ;

«Δεν είναι ώρα να θέτουμε ερωτήματα για να αποδείξουμε δήθεν ποιος είναι περισσότερο πατριώτης από τον άλλο»

Στις δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, απαντά σε σημερινή (25/2) του ανακοίνωση το ΔΗΣΥ αναφορικά με το Κυπριακό, τονίζοντας ότι, «ο Αβέρωφ Νεοφύτου στηρίζει τη συμφωνημένη βάση λύσης του κυπριακού που προνοεί λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα» ενώ παράλληλα προσθέτει πως, «είναι η ώρα της ελπίδας στο κυπριακό και όχι της αμφιβολίας και της διχόνοιας».

Όπως αναφέρει το ΔΗΣΥ, «ο Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου στηρίζει τη συμφωνημένη βάση λύσης του κυπριακού που προνοεί λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα και που δεν έχει τίποτα να κάνει με την αριθμητική ισότητα».  

«Είναι ωστόσο απορίας άξιο γιατί το ΔΗΚΟ δεν απευθύνει τα ίδια ερωτήματα και προς το ΑΚΕΛ που μιλά και εκείνο για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα», τόνισε.

«Είναι η ώρα της ελπίδας στο κυπριακό και όχι της αμφιβολίας και της διχόνοιας, ούτε και να θέτουμε ερωτήματα για να αποδείξουμε δήθεν ποιος είναι περισσότερο πατριώτης από τον άλλο», καταλήγει ο ΔΗΣΥ.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα σήμερα (25/2) σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε ότι, «ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κάνει ζημιά στη διαπραγματευτική θέση της Ελληνοκυπριακής κοινότητας».

 
20261