ΔΗΣΥ σε Νικόλα: Το Ενδιάμεσο Πόρισμα δεν δικαιώνει κανένα

«Δίνει απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την αξιοπιστία της Κυβέρνησης ο διορισμός της Ερευνητικής Επιτροπής»

Το ενδιάμεσο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής δεν δικαιώνει κανένα, και ιδιαίτερα όσους την αμφισβήτησαν αναφέρει σε σημερινή (5/4) του ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ απαντώντας στο ΔΗΚΟ, καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, είχε αναφέρει σε προηγούμενη του ανακοίνωση πως η εν λόγω Έκθεση δικαιώνει το ΔΗΚΟ

>>>Διαβάστε ακόμη: Κούσιος σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ: Θα λεχθούν πολλά όταν τελειώσει η Έκθεση <<<

Να σημειώσουμε πως σήμερα (4/5) και η Ελεγκτική Υπηρεσία εξέφρασε τις απόψεις της ως προς τα ευρήματα του ενδιάμεσου πορίσματος.

>>>Διαβάστε εδώ όσα έχουν προηγηθεί σχετικά με το ενδιάμεσο πόρισμα<<<

Αξίζει να επισημάνουμε αναφέρει η ανακοίνωση ότι  το πόρισμα αφορά ολόκληρη την περίοδο εφαρμογής του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, από το 2007 μέχρι και το 2020, και καταγράφει διαχρονικές αδυναμίες που παρουσιάστηκαν επί τριών διαφορετικών κυβερνήσεων. Επίσης, επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου να ζητήσει από τον Γενικό Εισαγγελέα τον διορισμό της Ερευνητικής Επιτροπής και δίνει απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την αξιοπιστία της Κυβέρνησης και της ίδιας της Ερευνητικής Επιτροπής.  

>>> Νικόλας: Το Ενδιάμεσο Πόρισμα δικαιώνει το ΔΗΚΟ <<<

Τώρα είναι η ώρα της Νομικής Υπηρεσίας και των ανακριτικών αρχών για αξιολόγηση των  ευρημάτων της ενδιάμεσης Έκθεσης και προώθηση ποινικών ή πειθαρχικών ή άλλων ευθυνών εκεί και όπου προκύπτουν, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 
27786