ΔΗΣΥ: Στόχος στην άτυπη διάσκεψη είναι να επαναρχίσει ο διάλογος

"Στόχος στην επερχόμενη άτυπη διάσκεψη είναι να επαναρχίσει ο διάλογος πάνω στις αρχές των ΗΕ και της ΕΕ"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε με σημερινές του δηλώσεις, ότι στόχος στην επερχόμενη άτυπη διάσκεψη είναι να επαναρχίσει ο διάλογος πάνω στις αρχές των ΗΕ και της ΕΕ και εντός του πλαισίου της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που θα οδηγήσει στην οριστική ειρήνευση μέσα από την επίλυση του Κυπριακού, είπε σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Αυτούσια η δήλωση:

"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε με σημερινές του δηλώσεις, ότι στόχος στην επερχόμενη άτυπη διάσκεψη είναι να επαναρχίσει ο διάλογος πάνω στις αρχές των ΗΕ και της ΕΕ και εντός του πλαισίου της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, που θα οδηγήσει στην οριστική ειρήνευση μέσα από την επίλυση του Κυπριακού.

>>> Ροή Ειδήσεων Brief – Επιλεγμένο περιεχόμενο <<<
 
Ξεκάθαρη επίσης όπως την έθεσε και πάλι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η βούληση της πλευράς μας για συμμετοχή στην άτυπη διάσκεψη χωρίς προϋποθέσεις.
 
Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας, αυτό είναι και το πολιτικό μας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Και σε αυτό το πλαίσιο, εν μέσω της διπλωματικής κινητικότητας που καταγράφεται, το μείζον που απαιτείται είναι ενότητα και εθνική συνεννόηση."
 

 
27508